10.7.09

You Cant Be Missed If You Never Go Away

Heihopp, listen and enjoy. I do and I will resten av kvelden :) Hva gjør du denne fredagskvelden?

4 kommentarer:

Anonym sa...

denne fredagskvelden ser jeg ringenes herre med joachim hehehe :D
menne ja, skjønner jo at jeg ikke kan være sjenert og at folk bare skal snakke med meg :) men forhåpentligvis kommer jeg i en klasse med BARE ukjente, da tror jeg det blir litt lettere. Og sånn på årstad hr vi bare vært sånn 10 stykker, så da er det ikke like lett, selvom man skulle tro det. Og om jeg ikke kommer inn i noen klikker, så er det jo folk jeg hvertfall vet hvem er der, som jeg kan henge med :D men satser på det går bra, skal prøve å skjerpe meg :)

Anonym sa...

og nei, disser ikke kantinen :D bare sier årstad sin er bedre siden den er åpen nesten hele dagen, serverer frokost, middag og gode saker :D og is om sommeren!

Anonym sa...

Ååh, så koselig av deg da :D Dere får se den en annen dag :)

Ja, må jo i det minste prøve :D Kan ikke leve uten venner et helt skoleår til :) Og joda, har jo deg da, og Axel hvis han kommer inn :) Joda, butikkene er jo også et godt poeng, men satser egentlig på matpakke så jeg ikke bruker alle pengene mine på feit mat :D

Camilla Didriksen sa...

Ah, den sangen har jeg hørt før :) Hørte hun derre Savannah synge I hate this part også kom jeg bare fram til den videoen på en eller annen måte. Visste ikke at hun var "kjendis", eller hva jeg skal si :) Fengende låt, though!