23.1.09

You Already Know The Answer

I dag er det helg!! HURRA :-D gud hvor jeg elsker følelsen av at jeg endelig er ferdig med nok en uke med skole, skole og atter skole. Jeg liker fridager.

Vi hadde tysk blokkdag i dag.. Jeg må få si at jeg liker fridager til de grader bedre enn tysk. Vi så først en dum film, "The Nasty Girl", ikke spør.. Men jeg kan forsikre deg om at den alldeles ikke inneholdt noen form for pornografi - sett bort ifra når en ekkel way to skinny tysk jente svømmer naken :-) Filmen var så utrolig kjedelig, så jeg satt meg i vinduskarmen helt bakerst, drog gardinen foran meg og sovnet. Etterpå hadde vi en todels prøve. Første del uten hjelpemiddler :| og andre del gikk lekende lett - google translator and clue <3 <3

Ellers har jeg virkelig bare slappet av i dag. Siden pappa hadde bursdag på mandag, så bestille han pizza til seg selv, brodern og meg i dag! NammM :-) også etterpå tilbrakte vi kvalitetstid foran tvn, det var koselig og jeg skal faktisk legge meg tidlig i dag. Skal på trening i morgen tidlig. Fordi jeg er så ufattelig sprek :)

Alle må høre Broken - med Lifehouse, den er så utrolig søt. Søk gjerne etter Greys Anatomy filmer på youtube med denne sangen som soundtrack. Jeg gleder meg til Greys begynner igjen btw. Selvom Frustrerte Fruer gjør opp for at sesongen er ferdig, så gleder jeg meg til å så hvordan det går med Meredith og Derek!!!



K for Kristina <3

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jammen lærerene våre suger da :) Og nei, den lukter ikke Axel lengre :p<3

Malina sa...

Det hørtes ut som en kjedelig skoledag.. God helg! :)

Anonym sa...

Tusen takk, i like måte! :D

Det er deilig å slappe av, spise pizza, se på tv og bare kose seg med familien, eller ha kvalitetstid, hehe:)

Ha en fortsatt fin helg:)

Anonym sa...

Neei, sa jo jeg ikke skulle noe :)

Anonym sa...

æsj, jeg hater tyske filmer!

Anne Skarstein sa...

hihi, jeg har sett litt flere episoder enn deg, nar det kommer til Greys :D gled deg !